Fotopostup při přípravě a pečení premiérové pochoutky Podplameník
V tento předvánoční čas nelze neslyšet ze všech možných i nemožných směrů poznámky o přípravě a pečení cukroví. My si sladkého užíváme vždy, když na něj máme chuť a tak jsem na místo pečení vanilkových rohlíčků dal přednost vytvoření Podplameníka. Recept jsem nalezl zcela náhodou při projíždění FB a poměrně jednoduchou přípravou mne oslovil.
Vše jsem včas nakoupil a ve čtvrtek proměnil teorii v praxi. Chvíli to trvalo, ale výsledek nevypadá a hlavně nechutná špatně. Níže si můžete prohlédnout krátkou galerii z gurmánského zážitku u nás v kuchyni. Ingredience a postup mám uložený, není problém ho zájemcům poslat e-mailem.
Autor článku: Luděk Blovský
Autor fotografií: Luděk Blovský
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace