Závěr roku ve společnosti současných i bývalých kolegů
Předvánoční čas je u řady firem a společností dobou večírků, rautů a podobných sešlostí. Zaměstnanci či společníci tak mají možnost popovídat si v klidu u pivka s vidinou nadcházejících dovolených. Ani náš podnik není vyjímkou a tradiční večírek se uskutečnil v restauraci U Bójů v Sedlci. Hovor a příhody z letošní pracovní sezóny přerušovala jen podávaná jídla, kávičky a zákusky – celkem povedená akce.
Vrcholem gurmánského posezení se stal "tataráček" servírovaný s topinkou a česnekem. Uznejte sami - komu se při pohledu na tuto delikatesu nesbíhají sliny?
Autor článku: Luděk Blovský
Autor fotografií: Luděk Blovský
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace