Luděk Blovský
fotím, píšu, žiju
Po dvou letech se v Myslívě konala soutěžní výstava v aranžování jídel
Letošní XXVII. ročník nabídl osm kategorií, které se pochlubily neobyčejnou kreativitou a nápaditostí jednotlivých soutěžících. Vepřové maso, drůbež, ryby a králíci, zvěřina, studená kuchyně, cukrářské výrobky a medové pečivo byla témata letošního EX-Myslív 2021.
Kromě exponátů samotných tu byly k vidění výpěstky zahrad, ovocných sadů, nejrůznější koření, květiny…, zkrátka vše, co je k vaření a aranžování potřeba. Oproti minulému ročníku (zde je odkaz) soutěžících ubylo, což se nechá připsat nepřející covidové době. Přesto bylo co obdivovat, z čeho si brát příklad, či se jen tak procházet mezi stoly a klábosit se známými.
Losování tomboly o zde vystavené výrobky a samotného vyhodnocení jsme se z časových důvodů nezúčastnili, přesto se již teď těšíme na rok 2023, kdy proběhne další ročník.