22. 7. 2017 Měcholupy Khargados, V3SKA, Positive Mind, P.V.A.

Měchfest 2017 - 22. 7. 2017

Skvělá muzika na měcholupské návsi pod pergolou oslovila většinu hostů

Po sportovním vyžití u vodní nádrže následoval přesun pořadatelů a nedočkavých hostů do středu obce Měcholupy u Nepomuka. Zde, pod prostornou dřevěnou pergolou a v jejím okolí, probíhaly přípravy k odstartování 11. ročníku multižánrového hudebního festivalu Měchfest 2017.
My jsme si také připravili na noc ubytování ve formě lůžkové úpravy automobilu. Výhled počasí na noc totiž nepředpovídal žádnou „slávu“, spíše deštivo. A opravdu, meteorologové nezklamali. K ránu se spustil hustý déšť a my bychom opět museli vylévat vodu ze stanu. Takhle jsme si odpočinuli a před obědem vyrazili k domovu.
Teď ještě k přípravám pořadatelským. Přístřešek pro zvukaře, reprobedny, světelné rampy, narazit pípy, dát chladit ostřejší alkohol, roztopit grily a hlavně, pro bezpečnost návštěvníků, pohnout s těžkou železnou deskou tak, aby zakryla hluboký rygol v opravované cestě napříč návsí. Doufám, že z fotografií je vidět váha železa, kterou společnými silami pořadatelé zmohli.
Opět zde budu publikovat kapely v chronologickém pořadí bez velkých popisků. Podrobnější článeček si můžete přečíst na hudebním serveru Music Gate.cz, kde je i galerie z akce s odlišnými fotografiemi.

Příprava

Khargados

Nové Mitrovice / rock / 2015

V3SKA

Plzeň / ska, punk, reggae / 2002

Positive Mind

Plzeň / power – alternative / 1998

P.V.A.

Plzeň / punk – rock / 1994

Autor článku: Luděk Blovský
Autor fotografií: Luděk Blovský
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace